KESÄTÖIHIN KAUPUNGIN UPEIMMAN AURINGONLASKUN ÄÄRELLE

Toisen kerroksen upea ravintolamme Allas Wine & Dine etsii vuoropäälliköiltä ja tarjoilijoita kesäkaudeksi 2019. Allas on niin kaupunkilaisten ja kuin turistienkin kuuma kohtaamispaikka ympäri vuoden, ja töitä riittää kansainvälisessä ympäristössä Helsingin paraatipaikalla.

KESÄTÖIHIN KAUPUNGIN UPEIMMAN AURINGONLASKUN ÄÄRELLE

Altaan ravintola koki vuodenvaihteessa muodonmuutoksen, kun ravintola avasi ovensa uudella nimellä, kalustuksella ja listalla. Allas Wine & Dine tarjoaa lounasta ja illallista sekä tietenkin Helsingin parhaat maisemat. Ravintola tarjoaa mahdollisuuden tulla nauttimaan illallista pitkän kaavan mukaan tai muutaman viinilasillisen lasitetulla terassilla.

Etsimme vuoropäälliköitä ja tarjoilijoita, joilta löytyy jo kokemusta a la carte -ravintolasta työskentelystä. Viinituntemus katsotaan eduksi, mutta tarjoamme tähän myös koulutusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja sopimukset ovat määräaikaisia sekä koko- tai osa-aikaisia.

Edellytämme:
Positiivista fiilistä tekemisessä, halua ja paloa tehdä asiakkaat onnelliseksi
Joukkuepelaajan henkeä ja mielenkiintoa seurata alan muuttuvia trendejä
Kokemusta a la carte -tarjoilusta
Englannin kielen taitoa
Vuoropäälliköiltä edellytämme myös esimieskokemusta 2-3 vuoden ajalta a la carte -ravintolassa. Eduksi katsomme Restolution - kassajärjestelmän ja Mara Planin osaamisen.

Tarjoamme:
Kiinnostavan työympäristön Helsingin paraatipaikalla
Laajan tiimin ja kannustavat työkaverit
Hyvät henkilöstöedut
Kaupunkikulttuuria edistävän työympäristön
Mahdollisuutta jatkaa töitä kesän jälkeen

Kiinnostuitko?
Lähetä meille työhakemuksesi terhi.stenvall@allasseapool.fi sekä palkkatoivomuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimenpäällikkö Terhi Stenvall terhi.stenvall@allasseapool.fi ja lisätietoja Altaasta ja ravintolastamme www.allasseapool.fi
Töölö Urban Oy on konserni, joka kehittää ja operoi kaupunkielämän hankkeita. Konserniin kuuluvat Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo, Rautatientorin Jääpuisto, Korjaamo Kino, Bio Rex Lasipalatsissa, uuteen työhön ja hyvinvointiin keskittyvä kaupunkikeskus Sofia Future Farm sekä Kauppatorin vieressä oleva Allas Sea Pool.

Pools & Saunas

Mon-Fri 06:30-21:00

Sat 09:00-21:00

Sun 09:00-20:00

+358 40 565 6582

Ticket sales end 40 min before closing time and swimming time 20 min before closing time.

Allas Café & Terrace

Mon-Thu 07:00-21:00

Fri 07:00-22:00

Sat 09:00-22:00

Sun 09:00-21:00

Allas Wine & Dine

Mon 11:00-14:30

Tue-Thu 11:00-22:00

Fri 11:00-24:00

Sat 17:00-24:00

Sun closed

restaurant@allasseapool.fi +358 400 470 045

Contact Us

+358 40 565 6582 info@allasseapool.fi

Katajanokanlaituri 2a 00160 Helsinki

Töölö Urban register description (in Finnish)

Allas Sea Pool Privacy Policy (in Finnish)

Got feedback? Let us know!Contact us

Subscribe to our newsletter!

Töölö Urban Family unites the people that enjoy culture and urban life. When subscribing to our newsletter you will first receive a welcome letter, that introduces our whole family. You can also tell about your interests and subscribe to the newsletters of other Töölö Urban brands. By clicking the subscribe you consent to allow Töölö Urban to store and process the information provided and to send you the content requested. You may unsubscribe from these communications at anytime. Check our privacy policy for more information.

Subscribe to our newsletter